DOGATHLON DAY - diumenge 20 octubre
El proper diumenge 20 d’octubre se celebra el Dogathlon Day, una festa organitzada per la botiga on-line Dogathlon, pensada perquè totes aquelles persones que, siguin o no propietàries d'un gos, puguin gaudir coneixent i compartint activitats que es realitzen amb aquests animals.
 
Durant el Dogathlon Day, que se celebrarà de 9 a 14 hores a les instal·lacions de Family Can a Sant Cugat del Vallès, es duran a terme diverses activitats amb gossos i per a gossos. Es farà una introducció al Canicross per a principiants, tallers de Doga, Dog Dancing i habilitats canines. 

A més, hi haurà un circuit de bikejöring/patí, i es faran exhibicions de dogfrisbee, mushing, rescat caní i gossos de rastreig. També hi haurà gossos en adopció i es podran fer passejos en pony i rutes guiades a cavall. 

Al Dogathlon Day es podrà comprar material per a fer activitats esportives amb gossos i també es vendran productes solidaris, els beneficis dels quals es destinaran a les diferents associacions amb les que col·labora Dogathlon. Entre aquestes entitats hi ha diverses protectores d’animals com SOS Golden, la Unitat Canina Gossos K9 de Sant Hilari Sacalm i la Unitat Canina de Rescat de Montornès del Vallès