Passa al contingut principal

SEMINARI TELLINGTON TTOUCH A FAMILYCAN - 21 i 22 de març del 2015


Tellington TTouch és una manera d'influenciar el comportament i temperament dels gossos (i altres animals, gats o rèptils, per exemple), així com la seva voluntat de treballar i la seva capacitat d'aprenentatge.
A diferència d’altres formes d'ensinistrament, l'enfoc es centra en millorar la qualitat de vida dels gossos, utilitzant mètodes que ajuden a desenvolupar la confiança en si mateix de l'animal per estrènyer els vincles amb el seu amo, basant-nos en el respecte i l’amistat en lloc de en la dominància i la submissió.

DIES: dissabte 21 i diumenge 22 de març de 2015

HORA:  dissabte de 10 a 14h i de 15:30 a 18h, diumenge de 10 a 14h

LLOC: FamilyCan

PREU: 120€ amb gos (110€ sense gos)

PLACES LIMITADES: inscripció per e-mail familycan@familycan.cat


MÉS DETALLS SOBRE EL CURS

Ponente

Wendela Bicker Caarten es terapeuta certificada del Método Tellington Ttouch P2 , además miembro del Guild Ttouch en USA.  Ha hecho la formación del método a lo largo de 4 años en UK, ,Holanda y Suiza y ha superado los requisitos que incluyen la presentación de 15 casos reales y examen. Además ha colaborado  como asistente de los entrenadores en  varios  cursos tanto en Holanda como en UK. Desde el 2011  imparte seminarios y charlas sobre este Método de Tellington Ttouch. 

Por otro lado ha asistido a diferentes cursos de educación canina tanto en España como en Holanda y a seminarios con Karen Pryor, Turid Rugaas, Susana Clothier entre otros.
Ha seguido varias cursos de adiestramiento canino tanto en España como en Holanda.

Objetivo del curso

Conocer los cuatros elementos básicos del Método de Tellington Ttouch que    son : la filosofía, los trabajos corporales, los ejercicios de propiocepción y las vendas y obtener las habilidades básicas que te permite trabajar con tu perro de manera segura , suave y efectiva y con respecto.  

Metodología de trabajo:

Durante el  seminario se hacen  muchos practicas. Trabajamos sobre todo con los perros el suyo propio y los perros de los demás, y haremos practicas en pareja. Después de los ejercicios de observación y exploración , haremos practicas con los toques sobre nosotros mismos y sobre los animales

¿Qué es Tellington Ttouch? 

Queremos hacer hincapié que no se trata de masajes sino de movimientos suaves y toques no habituales que buscan una respuesta positiva de les vías neuronales del animal.

A diferencia de muchos otras formas de adiestramiento, el enfoque se centra en      mejorar la calidad de vida de los perros , utilizando métodos que ayudan a   desarrollar la confianza en sí mismo del animal para afianzar los lazos con su    dueño, basado en el      respeto y amistad en lugar de la dominancia y sumisión.

Tellington TTouch es una manera de influenciar el comportamiento y temperamento de los perros (y otros animales, gatos o reptiles, por ejemplo), así como su voluntad de trabajar y su capacidad de aprendizaje.

Para qué sirve?


Los beneficios que ofrece el método TTouch® son varios: 


     * Relaja al perro
     * Reduce su nivel de estrés
     * Le ayuda a superar problemas de equilibrio, miedo o ansiedad
     * Ayuda a controlar los perros hiperactivos y nerviosos
     * Previene problemas de salud
     * Disminuye problemas de timidez 
Trabajaremos la comunicación, la relajación, y la concentración tanto en el perro como en su dueño.

A quien  va dirigido :
El seminario va dirigido a veterinarios, etólogos, adiestradores, propietarios, trabajadores de protectoras , peluquerías caninas y felinas  propietarios de tiendas de animales.
Para saber más sobre el Método de Tellington Ttouch : www.happyanimales.com

Entrades populars d'aquest blog

Véns a la neu?

Fem 10 anys i ho volem celebrar amb tu! Tenim moltes sorpreses preparades per aquest 2023. Comencem amb una sortida de raquetes de neu amb el teu gos! Diumenge 12 de març a les 12h a Tuixent .    Activitat exclusiva per a clients. Places limitades. Estigues al dia de tota la info sobre aquesta activitat al nostre instagram @familycanvet   En col.laboració amb Cau de Llops   INSCRIU-TE AQUÍ   Desenvolupament de l'activitat : Ens trobarem a les 11:30 a l'entrada de l'estació de Tuixent - La Vansa  com arribar? Ens dirigirem cap al Kennel de Cau de Llops per equipar-nos A les 12h començarem l'activitat per un preciós recorregut de muntanya en direcció al refugi de Sangonelles Un cop al refugi dinarem: pícinic qui n'hagi portat de casa o bé el menú que ens prepararà el guia de muntanya (cal pagar el menú a part). A les 15h retornarem cap al Kennel de Cau de Llops on podrem conèixer una mica millor com treballen els equips de mushing. A les 16h finalitzarà l'activit

Alerta Leptospirosi

En la nostra zona hem confirmat recentment 2 casos de Leptospirosi. La transmissió és per contacte amb orina o amb aigua contaminada amb l'orina d'un animal infectat. Es tracta d'una malaltia molt greu que es pot prevenir fàcilment amb un correcte protocol de vacunació i re-vacunació anuals. Si us plau revisa la cartilla de vacunació del teu gos i si fa més d'un any de la darrera dosi reserva una cita per a la revacunació. Si tens dubtes pots passar-nos una foto de la cartilla de vacunes per whatsapp al 661333597 o per e-mail a  familycan@familycan.cat  i comprovarem que tot està correcte.

Collars? Pastilles? Pipetes?

T'ASSESSOREM EN LA TRIA DE L'ANTIPARASITARI MÉS ADIENT Actualment disposem de múltiples fàrmacs i presentacions per a protegir els nostres amics peluts de la infestació de paràsits. No és fàcil triar l'opció que millor protegeixi al nostre gos, gat o conill. L'equip veterinari de FamilyCan et preparem un protocol anti-parasitari a mida de la teva família i t'ajudarem en el seu seguiment mitjançant recordatoris i revaloracions periòdiques.