Taller de circuits de confiança amb Marco Perego


FamilyCan et presenta un taller amb finalitats educativa-terapèutiques molt interessant, especialment indicat per a gossos tímids, insegurs o amb alta demanda d’estimulació neuro-motriu.
Què són els circuits de confiança?
Els circuits o pistes de confiança tenen com objectiu plantejar al gos un desafiament a nivell psíquic i motriu que el gos sigui capaç de superar i que en fer-ho sigui conscient del repte al que s’ha enfrontat.
Al superar-se i superar l’obstacle el gos guanya seguretat i confiança en sí mateix, de manera que enfrontar-se als petits reptes del dia a dia ja no serà un problema.
A més a més a la pista de confiança el gos treballa el coneixement i la gestió del seu cos, el que ens permetrà tractar i preveure problemes d’inseguretat. En aquest sentit és una activitat especialment indicada en cadells, adolescents, gossos insegurs i porucs.
Mètode de treball
A FamilyCan utilitzem només mètodes i tècniques en positiu.
Evitem utilitzar el càstig i tampoc forcem al gos a realitzar determinats moviments, doncs si ho féssim ens allunyaríem del nostre objectiu final: aportar confiança i seguretat al gos.
Detalls del taller
  • Dia: diumenge 27 denovembre de 2016
  • Horari: de 12:30 a 14h
  • Preu: 25€
  • Places: màxim 6 gossos (1 gos per persona, consultar acompanyant)
  • Impartit per: Marco Perego, ensinistrador professional i tècnic en modificació de conducta 
Inscriu-te aquí al taller de circuits de confiança!