2ª Festa "I LOVE MY DOG" by FamilyCan

Un matí dedicat als nostres amics peluts i a les seves families, amb paradetes, exhibicions, tallers pràctics,... 

 

  MIRA AQUÍ LES FOTOS DE LA FESTA!!

 

 

 

Horari de la festa: 11-14:30h 

 

Mira quantes sorpreses t'hem preparat:

 

 

  

Guanyadors del sorteig del "Kit I love my dog" 2014
SORTEIG KIT “I LOVE MY DOG”
Entre tots els assistents a la festa sortejarem un kit “I LOVE MY DOG” que conté entre altres: 1 llit Moysa, 1 kit de canicross Dogathlon, 1 mes alimentació gratis Hill’s, 1 menjadora,... 
Demana la teva butlleta de participació a la carpa d’entrada!
PHOTOCALL
Si ajuntes bon ambient, persones somrients i gossos feliços, apareixeran mil i un moments per emmarcar.
Us hem preparat, amb la col·laboració de Üdoog, un fantàstic photocall per poder endur-vos un bon record de la festa.


MINI-TALLERS GRATUÏTS
Voleu conèixer tots els tallers i cursos que realitzarem aquest any a FamilyCan?
A la festa “I LOVE MY DOG” podreu fer un tastet en els mini-tallers gratuïts que s’oferiran durant tot el matí. Agility, obediència i habilitats, circuits de confiança, canicross, rastreig... fins i tot una extraescolar per nens! 
Per donar-vos una petita empenta, tots aquells que us inscribiu als nostres cursos durant la festa obtindreu un descompte del 10% sobre el preu del curs!

PLA “RENOVA EL SEU DESCANS”
Des del 25 de Setembre fins al 25 de Novembre, a FamilyCan estem de “Pla renove” de material de descans!
Porta’ns el seu llit vell i obtindràs 10 € de descompte en la compra d’un llit MOYSA. Tots els llitets recollits es destinaran a centres d’acollida d’animals per a que aquest hivern els gossos puguin dormir sobre un terra tou i calent.*
EL TEU GOS ESTÀ EN EL SEU PES IDEAL?
Una nutricionista de Hill’s ens acompanyarà aquest diumenge a la festa “I Love MY DOG”. Realitzarà a tots aquells que vulgueu una valoració del pes i la condició corporal de la vostra mascota sense cost, si fa falta ajustar la ració diària de menjar, i resoldre dubtes que tingueu sobre l’alimentació dels vostres animals.
A més a més gaudireu de descomptes en alimentació Hill’s i podeu guanyar mes d’alimentació Hill’s gratuït (inclòs dins del kit “I LOVE MY DOG” que sortegem).

El premi del FOTO-CONCURS de l’estiu serà lliurat als guanyadors durant la festa “I LOVE MY DOG” del diumenge 25 de setembre. Els premiats rebran un txec regal per un bany+massatge relaxant per al seu gos. Tot un luxe!

Sabeu en què consisteix el Canicross? I el Bikejöring? El Toni i els seus companys de Dogathlon us realitzaran una petita exhibició durant la festa d’aquest esport tan divertit!

Ens oferirà una xerrada pràctica on un fisioterapeuta esportiu ens explicarà com fer estiraments i adoptar postures adequades per preveure lesions quan anem a passejar el nostre gos. Visiteu també la seva carpa per aconseguir flyers de descompte en primeres visites al centre.


VOLS ADOPTAR UN GATET?

Les noies de Geligats ens acompanyaran durant la festa. Geligats fa una gran feina en ajudar tots els gats del carrer possibles, ja sigui trobant-los una llar, assistir aquells que estan malalts o abandonats, i fomentar el respecte als animals.
 

Dades de la Festa "I LOVE MY DOG" 2016

Data: diumenge 25 de setembre de 2016

Horari: d'11 a 14:30h

Lloc: FamilyCan Sant Cugat

Activitats gratuïtes: 

11:00h  BENVINGUDA

11:15h  TALLER: Obediència i habilitats (trucs)

11:40h  DESCOBRIM: Üdoog i Té sobrepes el meu gos?

12:00h  TALLER: Self-confidence

12:20h  DESCOBRIM: Pla renove de llitets i Geligats

12:30h  TALLER: Kids&dogs

12:50h  DESCOBRIM: Nose-work terapèutic

13:05h  TALLER: Agility

13:35h  DESCOBRIM: Fisioteràpia esportiva

13:50h  TALLER: Canicross i bikejöring

14:15h  SORTEIG del kit “I LOVE MY DOG” i entrega premi Fotoconcurs


* campanya de renovació de llitets aplicable del 25 de setembre al 25 de novembre de 2016, s’aplicarà un descompte de 10€ en la compra d’un llit de la casa MOYSA si en el moment de la compra s’entrega un altre llit de gos (no s’accepten tovalloles, mantes o similars). Els llits recollits es destinaran a gossos de centres d’acollida per oferir-los un terra tou i calent per aquest hivern, per tant els llits recollits hauran de ser aptes per ser reutilitzats. Només acceptarem 1 llit vell per la compra de cada llit nou.