Passa al contingut principal

Com evitar lesionar-nos durant el passeig del nostre gos?

El centre Núria Caballé de Fisioteràpia i Osteopatia ens va oferir en la pasada festa FESTA "I LOVE MY DOG" un taller pràctic per preveure les lesions associades al passeig del nostre gos (per estrabades de corretja per exemple).

Qui pot realitzar estiraments? Tothom pot aprendre a estirar els músculs, sense condicionants d’edat o flexibilitat. No es necessita tenir una condició física excel·lent ni unes qualitats atlètiques determinades. Qualsevol persona que tingui una bona salut i no pateixi cap problema físic específic, pot aprendre a realitzar estiraments. 
Quan es poden realitzar? Els estiraments es poden realitzar sempre que es vulgui. S’han de practicar abans i després d’una activitat física, però també es poden realitzar en qualsevol altre moment del dia.  
Per què els hem de fer? Els estiraments relaxen la ment i preparen el cos per a l’activitat física, reduint així el risc de lesió, augmentant la mobilitat, millorant la coordinació, reduint la tensió, etc. 
Quant de temps han de durar? Cada exercici es pot realitzar durant un període de 30-40 segons.


Entrades populars d'aquest blog

Véns a la neu?

Fem 10 anys i ho volem celebrar amb tu! Tenim moltes sorpreses preparades per aquest 2023. Comencem amb una sortida de raquetes de neu amb el teu gos! Diumenge 12 de març a les 12h a Tuixent .    Activitat exclusiva per a clients. Places limitades. Estigues al dia de tota la info sobre aquesta activitat al nostre instagram @familycanvet   En col.laboració amb Cau de Llops   INSCRIU-TE AQUÍ   Desenvolupament de l'activitat : Ens trobarem a les 11:30 a l'entrada de l'estació de Tuixent - La Vansa  com arribar? Ens dirigirem cap al Kennel de Cau de Llops per equipar-nos A les 12h començarem l'activitat per un preciós recorregut de muntanya en direcció al refugi de Sangonelles Un cop al refugi dinarem: pícinic qui n'hagi portat de casa o bé el menú que ens prepararà el guia de muntanya (cal pagar el menú a part). A les 15h retornarem cap al Kennel de Cau de Llops on podrem conèixer una mica millor com treballen els equips de mushing. A les 16h finalitzarà l'activit

Alerta Leptospirosi

En la nostra zona hem confirmat recentment 2 casos de Leptospirosi. La transmissió és per contacte amb orina o amb aigua contaminada amb l'orina d'un animal infectat. Es tracta d'una malaltia molt greu que es pot prevenir fàcilment amb un correcte protocol de vacunació i re-vacunació anuals. Si us plau revisa la cartilla de vacunació del teu gos i si fa més d'un any de la darrera dosi reserva una cita per a la revacunació. Si tens dubtes pots passar-nos una foto de la cartilla de vacunes per whatsapp al 661333597 o per e-mail a  familycan@familycan.cat  i comprovarem que tot està correcte.

Collars? Pastilles? Pipetes?

T'ASSESSOREM EN LA TRIA DE L'ANTIPARASITARI MÉS ADIENT Actualment disposem de múltiples fàrmacs i presentacions per a protegir els nostres amics peluts de la infestació de paràsits. No és fàcil triar l'opció que millor protegeixi al nostre gos, gat o conill. L'equip veterinari de FamilyCan et preparem un protocol anti-parasitari a mida de la teva família i t'ajudarem en el seu seguiment mitjançant recordatoris i revaloracions periòdiques.