Cursos tardor 2016 a FamilyCan

GRUP SETMANAL DE CADELLS “PUPPY CLASSES”: socialització, educació ui obediència
Durant 2 mesos t’acompanyarem en el creixement del teu cadell per orientar-te sobre la seva educació, ajudar-te a iniciar-lo en la obediència bàsica, pautes higièniques i socialització amb altres cadells però també amb altres ambients, superfícies, sorolls...
Aquest curs està destinat a aquells propietaris que vulguin aprendre a educar els seus cadells ells mateixos, sota la supervisió i l’assessorament d'ensinistradors professionals, en un ambient distès i relaxat, amb estratègies positives i respectuoses.
DIES: els divendres d’octubre i novembre
HORA:  18:30h a 19:20h 
PRIMERA CLASSE GRATUÏTA amb la promoció "Benvingut cadell" 

GRUP SETMANAL D'OBEDIÈNCIA
Grup obert de treball amb classes totalment pràctiques i divertides on milloraràs la relació amb el teu gos a partir de l'aprenentatge i consolidació d'ordres bàsiques i habilitats.
DIES: els divendres d'octubre i novembre
HORARI: 17:15h a 18:15h

EXTRA-ESCOLAR KIDS & DOGS: Al teu fill li encanten els gossos?
Aprendrem quin és el llenguatge del gos, a ensenyar-li ordres bàsiques i altres habilitats. Ens divertirem iniciant-nos en el clicker, l’agility, la recerca olfactiva i moltes activitats més.
Per nens i nenes d'entre 8 i 12 anys. Els nens podran portar el seu propi gos sempre que no sigui reactiu, no estigui en zel i sàpiga relacionar-se en grup (FamilyCan valorarà cada gos individualment)
DIES: els dimarts d’octubre i novembre de 2016
HORARI: 17:15h a 18:15h


GRUP D’AGILITY: vine a divertir-te amb el teu gos!
L’agility és probablement l’esport caní més conegut, el treball sense corretja enforteix el vincle amb el propietari i la superació dels diferents obstacles ofereix l’oportunitat de practicar l’obediència amb noves instruccions i estratègies, sempre des d’un enfoc positiu.
El nostre grup d’agility treballa en un ambient distès i relaxat, on gossos i propietaris gaudeixen de l’esport sense estrès.
DIES: els divendres d’octubre i novembre de 2016
HORARI: 19:30h a 20:20h


CURS D’ENSINISTRAMENT: Obediència bàsica, comencem?
El curs inclou una part teòrica a l’aula de formació i molt pràctiques a la pista de treball, en les que el propietari ensenya al seu gos les habilitats necessàries per a una correcta educació i obediència.
L'aprenentatge en grup és més durador i eficaç, el gos treballa envoltat d'altres persones i gossos afavorint doncs la socialització i la obediència en un entorn amb distraccions.
DIES: 4 diumenges, del 2 al 23 d’octubre de 2016
HORARI: 9:30h a 13:30h

CURS D’ENSINISTRAMENT AVANÇAT: Intensiu de cap de setmana
Si el teu gos ja domina l’obediència bàsica està preparat per passar de nivell;  en el grup d’obediència avançada no només ampliem el nombre d’ordres i habilitats, també posem a prova i reforcem aquelles ja conegudes: generem dificultats i distraccions en la realització de les ordres per comprovar la comprensió de les accions per part del gos i assegurar el compliment de les instruccions sigui quin sigui l’entorn on ens trobem.
DIES: 5 i 6 de novembre de 2016
HORARI: matins 9:30h a 13:30h, dissabte tarda de 15:30h a 18:30h


CURS DE PRIMERS AUXILIS: com actuar davant les urgències canines
Una ràpida i correcta actuació davant d’una urgència pot salvar la vida del teu gos. En aquest curs una veterinària us explicarà quines són les urgències més habituals, com a reconèixer-les i com actuar.
Us explicarem també què hauríeu de portar a la farmaciola i com fer-ho servir, i practicarem tècniques de reanimació cardio-pulmonar, trasllat de gossos traumatitzats, control de les convulsions,...
DIA: dissabte 26 de novembre de 2016
HORA: 10h a 13h


GRUP SETMANAL DE SELF-CONFIDENCE CANÍ: circuits de confiança
Us presentem un grup de treball educo-terapèutic, que permetrà al teu gos conèixer millor les seves capacitats físiques i mentals, aportant-li confiança i seguretat en ell mateix.
A la pista de confiança el gos treballa el coneixement i la gestió del seu cos, el que ens permetrà tractar i preveure futurs problemes d’inseguretat. En aquest sentit és una activitat especialment indicada en cadells, adolescents, gossos insegurs i porucs.
DIES: els dijous d’octubre i novembre de 2016
HORA:  19:15h a 20:15h


CURS D’INICIACIÓ AL RASTREIG: descobreix el nose-work terapèutic
Curs d’iniciació a la recerca de persones amb olor de referència adaptat a les necessitats emocionals i socials de cada gos. Així podem treballar amb gossos insegurs o porucs però també amb gossos reactius, nerviosos o amb falta de concentració.
L’activitat de rastreig o nose-work terapèutic satisfà les treballa les aptituds més primàries i ancestrals del gos, ajudant-lo a canalitzar la seva energia en un treball metòdic i controlat.
DIES:  22 d’octubre, 5, 12, 26 i 27 de novembre
HORA:  10:30h a 12h
LLOC: FamilyCan i  Parc de Collserola


INICIACIÓ AL CANICROSS I BIKEJÖRING
T’agradaria fer esport amb el teu gos? Vols conèixer que poden aportar-te  aquestes disciplines esportives al teu pelut i a tu?
En aquest taller d’iniciació es parlarà sobre nocions bàsiques, els entrenaments i les curses i després es realitzarà una sortida de 3km amb monitors experts en aquests esports.
DIA: dissabte 12 de novembre de 2016
HORA: de 9:30 a 13:30h